Salam Perjuangan!

Pakatan Rakyat (PRN9) kini membuka langkah untuk menyatukan sumber informasi Pakatan Rakyat dari seluruh Negeri Sembilan.

Sebagai permulaan PRN9 memohon jasa baik saudara-saudari dapat menyalurkan link-link laman web dari Yang Berhormat dari Pakatan Rakyat (15 dun dan 3 parlimen), juga aktivis-aktivis PR dan organisasi PR samada di peringkat cawangan hinggalah ke peringkat negeri.

Kepada Yang Berhormat Pakatan Rakyat yang belum memiliki sebarang laman web atau blog diharapkan dapat mewujudkannya segera. Antara laman YB PR N9 yang masih belum diperolehi antaranya YB (DAP) Seremban, Repah, Rahang, Temiang, Senawang, Nilai dan Lukut dan YB (PKR) Port Dickson.

Sekian, terima kasih

Perhimpunan GMI

Blog Adun PR N9

Wednesday, August 12, 2009

Ceramah DSAI di Rembau

Kampung Selemak di Parlimen Khairy Jamaludin yang biasanya sunyi sepi di waktu malam bertukar menjadi sibuk dan riuh rendah apabila Datuk Seri Anwar Ibrahim turun berceramah di sini. Ceramah anjuran PKR cabang Rembau yang diketuai oleh saudara CheguBard berjaya menarik lebih 5000 orang pelbagai kaum untuk hadir mendengar penjelasan isu dari pimpinan Pakatan Rakyat.

Ucapan Bang Mat mencuit hati DSAI dan Dato' Zaid Ibrahim

Bang Mat buat orang Rembau tak kering gusi

Bersama menyanyikan lagu 'Negaraku' dan 'Jalur Gemilang' sempena pelancaran bulan kemerdekaan

Pyan Habib dengan puisi 'Bapaku seorang YB' dan 'Hello Malaysia'

Ito tetap memukau dan menyengat

No comments: