Salam Perjuangan!

Pakatan Rakyat (PRN9) kini membuka langkah untuk menyatukan sumber informasi Pakatan Rakyat dari seluruh Negeri Sembilan.

Sebagai permulaan PRN9 memohon jasa baik saudara-saudari dapat menyalurkan link-link laman web dari Yang Berhormat dari Pakatan Rakyat (15 dun dan 3 parlimen), juga aktivis-aktivis PR dan organisasi PR samada di peringkat cawangan hinggalah ke peringkat negeri.

Kepada Yang Berhormat Pakatan Rakyat yang belum memiliki sebarang laman web atau blog diharapkan dapat mewujudkannya segera. Antara laman YB PR N9 yang masih belum diperolehi antaranya YB (DAP) Seremban, Repah, Rahang, Temiang, Senawang, Nilai dan Lukut dan YB (PKR) Port Dickson.

Sekian, terima kasih

Perhimpunan GMI

Blog Adun PR N9

Sunday, August 30, 2009

AL-FATIHAH UNTUK DR. NORFIZA

Dr. Norfiza Isa, isteri kepada Saudara Alwi Lateh, aktivis Pas Senawang telah meninggal dunia pada jam 3.30 pagi tadi di Hospital Pakar Seremban. Klik sini.

Allahyarhamah Dr. Norfiza berasal dari Kg. Ulu, Serting, Jempul.

Kita doakan rohnya dicucuri rahmat Allah subhanahu wataala.

Maklumat awal menyebut Allahyarham diserang penyakit H1N1 pada lebih dua minggu yang lalu dan dalam kritikal. Allahyarham bertugas di Hospital Pakar Seremban dan sebelum itu memiliki Klinik Hilal di Taman Tasik Jaya, Senawang.

Salam takziah dari Media PRN9. Semoga rohnya bersama orang yang beriman. Al-Fatihah.

No comments: