Salam Perjuangan!

Pakatan Rakyat (PRN9) kini membuka langkah untuk menyatukan sumber informasi Pakatan Rakyat dari seluruh Negeri Sembilan.

Sebagai permulaan PRN9 memohon jasa baik saudara-saudari dapat menyalurkan link-link laman web dari Yang Berhormat dari Pakatan Rakyat (15 dun dan 3 parlimen), juga aktivis-aktivis PR dan organisasi PR samada di peringkat cawangan hinggalah ke peringkat negeri.

Kepada Yang Berhormat Pakatan Rakyat yang belum memiliki sebarang laman web atau blog diharapkan dapat mewujudkannya segera. Antara laman YB PR N9 yang masih belum diperolehi antaranya YB (DAP) Seremban, Repah, Rahang, Temiang, Senawang, Nilai dan Lukut dan YB (PKR) Port Dickson.

Sekian, terima kasih

Perhimpunan GMI

Blog Adun PR N9

Saturday, May 23, 2009

Selepas Penanti, Manek Urai menunggu!

Dun Manek Urai kosong diberitahu SPR Isnin ini - Speaker

BN tak dapat lari lagi dari menghadapi pilihanraya kecil!
Di Penanti alasan tercipta kononnya Umno-BN tidak akan mengikut rentak PR dengan sanggup berkorban Umno-BN tidak akan meletakkan calon. Alasan BN lagi kerana tidak mahu menghabiskan wang ringgit yang banyak disebalik kegawatan ekonomi.

Tetapi nampaknya tidak di Manek Urai, awal-awal lagi Najib-Muhyidin sudah membayangkan BN akan turun di Manek Urai.

Mungkinkah BN sudah bersedia dengan modal yang besar? mungkinkah juga kegawatan ekonomi sudah tidak ada lagi? dan mungkin juga Najib merasakan hantu-hantu Altantuya sudah tidak ada lagi?

No comments: