Salam Perjuangan!

Pakatan Rakyat (PRN9) kini membuka langkah untuk menyatukan sumber informasi Pakatan Rakyat dari seluruh Negeri Sembilan.

Sebagai permulaan PRN9 memohon jasa baik saudara-saudari dapat menyalurkan link-link laman web dari Yang Berhormat dari Pakatan Rakyat (15 dun dan 3 parlimen), juga aktivis-aktivis PR dan organisasi PR samada di peringkat cawangan hinggalah ke peringkat negeri.

Kepada Yang Berhormat Pakatan Rakyat yang belum memiliki sebarang laman web atau blog diharapkan dapat mewujudkannya segera. Antara laman YB PR N9 yang masih belum diperolehi antaranya YB (DAP) Seremban, Repah, Rahang, Temiang, Senawang, Nilai dan Lukut dan YB (PKR) Port Dickson.

Sekian, terima kasih

Perhimpunan GMI

Blog Adun PR N9

Monday, May 11, 2009

Nizar sah Menteri Besar Perak

Dari Blog
Dengan lafaz bismillah, teman umumkan, kita telah menang kes. Dato Seri Nizar telah di sahkan sebagai Menteri Besar Perak yang SAH!!!

Dari Blog Al-Banjari
Nizar daripada Pakatan Rakyat memfailkan kesnya 13 Februari lalu supaya mahkamah mengisytiharkan beliau sebagai Menteri Besar yang sah. Hakim berkata, Nizar tidak pernah menghadapi UNDI TIDAK PERCAYA dalam DUN. TAKBIRR !!!

Media PRN9
Alhamdulillah, DS Nizar akan kembali menerajui kerajaan Pakatan Rakyat di Perak. Seperti yang dikehendaki rakyat Perak, Media PR yakin DS Nizar sudah pasti akan memohon perkenan tuanku Sultan Perak agar DUN Perak dibubarkan agar rakyat dapat memberikan keyakinan semula kepada kerajaan yang baru.

No comments: