Salam Perjuangan!

Pakatan Rakyat (PRN9) kini membuka langkah untuk menyatukan sumber informasi Pakatan Rakyat dari seluruh Negeri Sembilan.

Sebagai permulaan PRN9 memohon jasa baik saudara-saudari dapat menyalurkan link-link laman web dari Yang Berhormat dari Pakatan Rakyat (15 dun dan 3 parlimen), juga aktivis-aktivis PR dan organisasi PR samada di peringkat cawangan hinggalah ke peringkat negeri.

Kepada Yang Berhormat Pakatan Rakyat yang belum memiliki sebarang laman web atau blog diharapkan dapat mewujudkannya segera. Antara laman YB PR N9 yang masih belum diperolehi antaranya YB (DAP) Seremban, Repah, Rahang, Temiang, Senawang, Nilai dan Lukut dan YB (PKR) Port Dickson.

Sekian, terima kasih

Perhimpunan GMI

Blog Adun PR N9

Monday, March 30, 2009

Teropong Pilihanraya (2) : Foto Pilihan


KERAjaan Katak! Ismail yang bertanding tapi gambar Zambri pulak yang keluar??? Ini baru satu pembaharuan...

Akhbar perdana melaporkan kehadiran penyokong di Bukit Gantang adalah sekitar 10k. Tengok gambar2 ni. Tolong pandai sikit kira noooo... Gambar ni diambil betul2 di "T junction" berhampiran pusat penamaan calon.
Atas kiri : Menuju ke padang dan juga kawasan bukit. Atas kanan : Dari hadapan bangunan putih hingga ke simpang taman. (tak ingat nama jalan).
Bawah kiri : Sorakan, jeritan, ombak, nyanyian ala2 orkestra di "Stadium Taiping". Bawah kanan : View dari atas bukit pulak. Memang meriah...

Gambar penyokong BN yang dicantumkan. Sekadar cuba menutup lubang2 di sepanjang padang. Ramai ni saja Zambry boleh angkut???

Lagi gambar menarik...

No comments: