Salam Perjuangan!

Pakatan Rakyat (PRN9) kini membuka langkah untuk menyatukan sumber informasi Pakatan Rakyat dari seluruh Negeri Sembilan.

Sebagai permulaan PRN9 memohon jasa baik saudara-saudari dapat menyalurkan link-link laman web dari Yang Berhormat dari Pakatan Rakyat (15 dun dan 3 parlimen), juga aktivis-aktivis PR dan organisasi PR samada di peringkat cawangan hinggalah ke peringkat negeri.

Kepada Yang Berhormat Pakatan Rakyat yang belum memiliki sebarang laman web atau blog diharapkan dapat mewujudkannya segera. Antara laman YB PR N9 yang masih belum diperolehi antaranya YB (DAP) Seremban, Repah, Rahang, Temiang, Senawang, Nilai dan Lukut dan YB (PKR) Port Dickson.

Sekian, terima kasih

Perhimpunan GMI

Blog Adun PR N9

Monday, March 23, 2009

Geng Anti-Najib Mula Buka Langkah

Poster ini telah dijumpai ditampal di sekitar bandar Seremban. Poster ini berlatar belakang sebuah stesen minyak berhadapan Terminal One.

Berdasarkan pemerhatian blog ini mungkin dimiliki proksi Khairy memandangkan terdapat banyak artikel yang menentang Khir Toyo dan Mukhriz. Mereka bertiga adalah calon Ketua Pemuda Umno yang sedang hangat berkempen.

Nampaknya geng Khairy cukup bengang apabila Najib bakal menggantikan bapa mertuanya yang selalu tidur. Tidak hairanlah kempen mereka disaat-saat akhir ini cukup agresif untuk memastikan mimpi indah Najib menjadi PM terganggu.

No comments: