Salam Perjuangan!

Pakatan Rakyat (PRN9) kini membuka langkah untuk menyatukan sumber informasi Pakatan Rakyat dari seluruh Negeri Sembilan.

Sebagai permulaan PRN9 memohon jasa baik saudara-saudari dapat menyalurkan link-link laman web dari Yang Berhormat dari Pakatan Rakyat (15 dun dan 3 parlimen), juga aktivis-aktivis PR dan organisasi PR samada di peringkat cawangan hinggalah ke peringkat negeri.

Kepada Yang Berhormat Pakatan Rakyat yang belum memiliki sebarang laman web atau blog diharapkan dapat mewujudkannya segera. Antara laman YB PR N9 yang masih belum diperolehi antaranya YB (DAP) Seremban, Repah, Rahang, Temiang, Senawang, Nilai dan Lukut dan YB (PKR) Port Dickson.

Sekian, terima kasih

Perhimpunan GMI

Blog Adun PR N9

Friday, November 7, 2008

Tahukah Anda?

Tahukah Anda?
Perpustakaan Negeri yang kini terletak di bangunan UMNO. Kadar sewa yang dibayar oleh Perpustakaan Negeri kepada UMNO ialah sebanyak +-30K.
(sumber : ceramah YB Paroi)

Tahukah Anda?
Bangunan UMNO di bandar Seremban antara bangunan yang paling bercahaya. Agaknya berapa kos yang perlu ditanggung UMNO untuk mengindahkan keseluruhan bangunan ini? Berapa bil elektrik yang dibayar? Mungkinkah kadar sewa yang dibayar Perpustakaan Negeri meliputi kos-kos ini?

Tahukah Anda?
Berapa banyakkah bangunan terbengkalai di bandar Seremban. Di hadapan KPJ, di sebelah bangunan UMNO, di sebelah bangunan MIC, di Rasah, Senawang. Adakah sebarang usaha untuk membaik pulih bangunan-bangunan ini.

Tahukah Anda?
Bilakah Terminal Two akan dibuka? Berapa banyak syarikat-syarikat bas akan berpengkalan di terminal ini?

Tahukah Anda?
Tahukah Anda?
Tahukah Anda?
Tahukah Anda?
Tahukah Anda?

No comments: