Salam Perjuangan!

Pakatan Rakyat (PRN9) kini membuka langkah untuk menyatukan sumber informasi Pakatan Rakyat dari seluruh Negeri Sembilan.

Sebagai permulaan PRN9 memohon jasa baik saudara-saudari dapat menyalurkan link-link laman web dari Yang Berhormat dari Pakatan Rakyat (15 dun dan 3 parlimen), juga aktivis-aktivis PR dan organisasi PR samada di peringkat cawangan hinggalah ke peringkat negeri.

Kepada Yang Berhormat Pakatan Rakyat yang belum memiliki sebarang laman web atau blog diharapkan dapat mewujudkannya segera. Antara laman YB PR N9 yang masih belum diperolehi antaranya YB (DAP) Seremban, Repah, Rahang, Temiang, Senawang, Nilai dan Lukut dan YB (PKR) Port Dickson.

Sekian, terima kasih

Perhimpunan GMI

Blog Adun PR N9

Tuesday, October 14, 2008

Bila Menantu Paklah vs Anak Najib

VS

Paklah hadir selaku Perdana Menteri pada tahun 2003 tampil dengan idea baru Islam Had-harinya. Konsep baru Islamnya dicanang sebagai yang terbaik dalam abad ini, sayangnya Paklah bakal tak kekal lama. Islam Had-harinya mungkin hanya tinggal nama. Sama-samalah kita nantikan, bersediakah Najib yang bakal dinobatkan selaku Perdana Menteri dalam peralihan kuasa Mac 2009 nanti meneruskan idea Islam Had-hari Paklah?

No comments: